ADRENALIN kör

Útvonal

10 km

ADRENALIN kör

A gyors kör - több van benned!

Magyarország első instantja, ahol

- külön érem jár a férfi és női teljesítőknek,

- a szintidőből kicsúszónak egy speciális érem jár,

- a teljesítményedet saját magadhoz mérjük - csak tarts ki! ;)

- gofri menü jár a célban, nyammm

ÚTVONAL LETÖLTÉS: ITT

HOGYAN MŰKÖDIK?

A körön a QR kódok beolvasásával tudsz teljesíteni. Ezen a pályán 3 QR kódot kell beolvasnod, egyet a rajtban, egyet az ellenörzőponton a fordítónál és egyet a célban. A cél QR kód beolvasása után jelensz meg az eredménylistában, ahol első teljesítésnél 2 státuszod lehet: elsőre megfutottam (gratulálunk!), vagy b@szhattyuk :)

A vadhattyú szintidők ELSŐ teljesítéskor: nőknek 50 perc a 10 km-re, férfiaknak 45 perc a 10 km-re. Ez az első és utolsó QR kód beolvasásával értendő, azaz csippanástól csippanásig.

A 2. és minden további teljesítés esetén az utolsó teljesítésedhez mérünk. Ha sikerül 10 %-kal jobbat futnod, tied a női/férfi vadhattyú érem, gratulálunk :) Innentől a státuszod: gyorsultam. Ha nem sikerül, akkor b@szhattyuk érem a jutalmad.

Az eredménylistában minden teljesítésed megjelenik, az elnyert éremmel együtt. A vadhattyús éremért tehát, mindig legalább 10%-al jobbat kell teljesítened, akkor is, ha az alap szintidőn már belül vagy, ellenkező esetben csak a b@szhattyuk érmet tudjuk számodra átadni a célban. Egyszerű, mint az egyszeregy :)

ARANYérem jár nőknél 45 percen, férfiaknál 40 percen belül futóknak, függetlenül attól, hogy az előző eredménye mi volt. (hoppá!) Ez a szintidő fix, ezt nem magadhoz mérjük, mint az összes többi szintidőd.

Ha pontot hagysz ki, vagy valahol nem megfelelően olvasod be a QR kódot, akkor a teljesítésed nem lesz érvényes.

Az induláshoz nevezésre van szükséged. Nevezéskor kapsz egy egyedi számkódot, az úgynevezett futóazonosítót, amellyel be tudsz jelentkezni a QR kódoknál, a verseny rajthelyén, ellenőrzőpontján és a célban. Az utolsó kód leolvasásakor, sikeres teljesítés esetén, felkerülsz az eredménylistára és a Nap-Plázs büfében nyitvatartási időben átveheted az érmet és a teljesítésedért járó gofri menüt :) Ha ők zárva vannak, mikor célba érsz, érmedet bármikor átveheted később is.

A nyitvatartási időket ITT találod

NEVEZÉS:

  1. lépés regisztráció: az oldalon oldalon a regisztrációt követően tudsz nevezni. Ezt csak az első nevezés előtt kell megtenned. Mindenki csak saját profilt tud nevezni, azaz, ha mást neveznél fel, akkor annak a személynek létre kell hoznod a profilját.

  2. lépés nevezés: a versenyre oldalára belépve (log in), a nagy kék NEVEZEK gombot kell megnyomni, és beírni a kért adatokat.

  3. lépés fizetés: utalás után jóváírásra kerül az egyenleged és a “Jelentkezéseim” fül alatt található egyedi, 6 számjegyű futóazonosítódat aktiváljuk. A nevezési díjat, azaz 4.490,-Ft-ot (pólóval 8.490,-) a következő számlára küldd: RUNaway Sportszervező Kft., számlaszám: Gránit Bank 12100011-17731126-00000000, a megjegyzés rovatban kérlek tüntesd fel a versenyző nevét és a futóazonosítód.

A 6 számjegyű futóazonosítót végig tudnod kell a teljesítés során, ezért javasoljuk, hogy írd fel valahova, vagy mentsd el indulás előtt (pl.: utolsó hívott számként). A nevezésedről az aktiválás pillanatában automatikusan, elektronikus számlát állítunk ki, amit a megadott email címre kiküldünk. Ha nem találod, kérlek keresd a spam mappában is.

Helyszíni nevezés nincs. A nevezés nem évül el, amíg a kör működik, addig a nevezés is használható, így lemondásra, átadásra nincs lehetőség.

A RAJT:

A rajt helyszíne: Nap-Plázs Büfé, Naplás-tó

Sétálj be a gátra, a Nap-Plázs bejárata mellett 100 métert, a Tanösvénytábláig, ahol a tábla hátoldalán tudod leolvasni a RAJT feliratú QR kódot. Az ennek hatására felugró weboldalon (engedélyezd a felugró ablakot) be kell írnod a nevezéskor kapott 6 számjegyű “Futóazonosítót”. Itt egymás után több kódot is beírhatsz, ha többen indultok egy telefonnal (egyenként el kell küldeni az azonosítókat). Ezzel automatikusan elindul az időmérés, úgyhogy javasoljuk, hogy ezt csak akkor tedd meg, amikor mindennel készen állsz az indulásra.

A TELJESÍTÉS:

A rajt QR kód beolvasása után: fuss :D A fordítónál lesz még egy QR kód, ezt is olvasd be, majd uccu vissza a rajtba, ahol a cél kód beolvsása után teljesítetted is a kört.

​QR KÓDOK HELYEI:

A RAJT/CÉL kódok egymás mellett kaptak helyet. A büfé mellett sétálj be a tóparton a gátra, 100 méterre találsz egy tájékoztató táblát a nádasokról. A tábla hátoldalán találod a kódokat. Vigyázz, ne keverd össze őket!

Az ELLENŐRZŐPONT QR kód a pálya átellenes végén van, a KRESZ park mellett még fuss tovább a bringaút végéig, az "elsőbbségadás kötelező" tábla tövében lévő elektromos doboz hátoldalán lesz a kód, ahogy a fotón látod.

Amennyiben problémád van a teljesítés során, keress minket a +36 20 460 5191-es telefonszámon.

ÉREM:

A körön 4 fajta érem van. Egy férfi érem sikeres teljesítés esetén, egy női érem sikeres teljesítés esetén és egy b@szhattyuk érem, ha nem sikerült az aktuális szintidőt megfutnod. Aranyérem csak az extra szintidőt teljesítőknek jár, lásd fent.

Az utolsó kód leolvasásakor, sikeres teljesítés esetén, felkerülsz az eredménylistára és a Nap-Plázs büfében nyitvatartási időben átveheted az érmet és a teljesítésedért járó gofri menüt :) Ha ők zárva vannak, mikor célba érsz, érmedet bármikor átveheted később is.

PÓLÓ:

A pólót nem a Nap-Plázs Büfében tudod átvenni, hanem a Runners'Lab futóboltban próbálhatod fel és viheted haza, de ehhez előzetes telefonos időpontegyeztetés szükséges. Runners'Lab - +36 70 379 1679 Gál Tibor

VÍZVÉTELI LEHETŐSÉG:

A rajt-célban és a fordító mellett (5 km) a Hermina bringaparkban.

ELLENŐRZÉS:

A “dobogós” helyezettektől minden esetben elkérjük a futásuk trackjét. Nevezéseddel ezt a gyakorlatot elfogadod, így ha dobogóra készülsz, mindenképpen rögzítsd a tevékenységed valamilyen módon. Futhat veled két közjegyző, azt is elfogadjuk :P Jó, csak viccelünk, azt nem fogadjuk ám el :)

FELELŐSSÉGVÁLLALÁS:

A nevezéseddel elfogadod, hogy ez egy önellátó futás/túra, melyen neked kell gondoskodnod magadról. A nevezéseddel elfogadod, hogy a KRESZ betartása kötelező, az utakon nem futva kelsz át, nem azon a pár másodpercen múlik. A szervezők nem felelnek az esetleg bekövetkező balesetekért, károkért, ahogy azért sem, hogy a teljesítéshez szükséges összes kódot beolvasd, a rendszert megfelelően használd.

BABAKOCSIS ÉS KUTYÁS FUTÓK:

Szeretettel látunk benneteket is :) Babakocsival és kutyával is csak a saját felelősségedre indulhatsz, ebbe beletartozik, hogy a kutya visszahívható legyen és ne veszélyeztesse a környezetedben sétálókat/futókat.

WC, ZUHANY, ÖLTÖZŐ, CSOMAGMEGŐRZÉS:

A rajt helyszínén egy nagyméretű wc helyiség található, ahol (ha nincs jobb opciód) akár át is tudsz öltözni. Zuhany és csomagmegőrzés nincs.

KORLÁTOZÁSOK, SZABÁLYOK, INFORMÁCIÓK:

- 18 év alatt csak szülői engedéllyel, 16 év alatt pedig csak szülői felügyelettel indulhat futó.

- A versenyen nem indulhat érvényes doppingeltiltás alatt álló futó.

- Nem indulhat a versenyen az, akit a szervezők bármilyen okból eltiltanak a RUNaway versenyeken indulástól.

- Azonnali kizárással jár a szemetelés, a tiszteletlen, futóhoz nem méltó, sportszerűtlen viselkedés, az útvonal jelentős levágása, és a nem futva teljesítés.

- A szervezők semmilyen, nem általuk elkövetett, vagy más hanyagságából bekövetkező balesetért, kárért nem vállalnak felelősséget. Az indulók a nevezési díj befizetésével vállalják, hogy a versenyre minden elvárható szempontból felkészülten érkeznek, az útvonalon saját magukért felelősek, a KRESZT betartják.

- A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy külön értesítés nélkül változtassanak az útvonalakon, távokon, időpontokon, a versenykiíráson.

Minden egyéb kérdésben, vitás esetben a versenyigazgató egy személyben jogosult dönteni, melyet minden induló magára nézve kötelezően elfogad.